h1

Brun-näsorna mitt i skitstormens öga…

13 januari 2012

Göran Hägglund gick häromdagen ut med att det inte blir någon förändring i den lag om att alla transsexuella i sverige måste genomgå tvångskastrering för att få juridiskt ”könsbyte”.(jag vet att det är en helt felaktig term, men det är en term som många använder så jag kör på det)
Utan att han ”vunnit en överenskommelse med de övriga” i högerblocket om att transsexuella även i fortsättningen inte skall tillåtas föröka sig.

Nu blev det med rätta ett ganska stort liv i lådan och både M och Fp gick efter någon dag ut med att ”de inte gått med på någon sådan överenskommelse”…

Rörigt? Minst sagt… Blir det ändring i lagen så att tvångskastreringarna upphör? Kanske, men inte snart….

 

Vad hände egentligen?

My take on how things went down:

M har bestämt sig för att ändringar i lagen om ”könsbyte” får vänta tills närmare ett val, när de kan behöva reparera sitt rykte och vinna ‘poäng’ hos minoritetsgrupper som TS.

Hägglund som behöver stärka sig gentemot extremgrupperna i sitt eget parti nu när hans egen personliga spinndoktor fått nog av skenheligheten och bränt ut sig helt från KD (mot just partiets livets ordare),
tycker att det här är en bra fråga att visa sin högerkristna styrka, och går ut med att HAN och hans hantlangare har vunnit mot de där läskiga Transsexuella och deras ”onaturliga” vilja att föröka sig.

M, Fp och C inser vilken skitstorm som håller på att blåsa upp rakt i deras ansikte bara för att Hägglund vill stärka sig inom sitt eget parti och backar genast.
De försäkrar nu att de kommer att ändra lagen (utan att säga när, naturligtvis), och hoppas att allt återgår till det ‘normala’ inom ett par veckor eller så.

Så, vänta er en förändring av lagen våren 2014, inte tidigare.
För de vill ha era röster, inte att ni får era rättigheter…

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: