h1

Läs Dueling Banjos:

11 november 2009

dueling_banjos
Om du lyssnar riktigt noga när du läser den här artikeln i Sydsvenska dagbladet , så kan du nästan höra hur Dueling Banjos “ding di ding ding ding, ding di ding” tonas in i bakgrunden…

Anledningen är Vellinge, en liten slätthåla senast känt för att ha en “grabbigt humoristisk” rektor som tycker att dyslektiker och andra diagnoser är rena skämten.

Nu är det snarare klu klux klanmentalitet som gör Vellinge till en mönsterbild av inavlad rasism och sinnesslöa ”verklighetens folk” där Lars-Johan Hallgren (SD) leder en gödselstinkande lokal version av kristallnatten…

”Vissa föräldrar uttryckte oro över vad som skulle hända när deras ungdomar möter flyktingbarnen på byn.”…….Vad i helvete tror de av SD uppenbarligen hjärntvättade ”föräldrarna” att flyktingbarn är för något?  Något slags Al qaida soldater med kalashnikovs i högsta hugg bara i miniformat?
Om något borde man faktiskt oroa sig för hur det skulle gå för de stackars flyktingbarn som oförhappandes råkar stöta på dessa sedan barnsben indoktrinerade lokala barn till ultrarasister och fördomsfulla intellektuella ringvrak!

”– Kan vi stoppa det, så ska vi stoppa det!” säger  Carina Larsson (M) och lyckas än en gång sätta fingret på Moderaternas dubbelmoral när det gäller SD…. I kommande val är det mer än uppenbart att en röst på M är en röst på SD.

Aftonbladet

Vem är välkommen i Velinge?

 

bottom_weed

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: