h1

Så står de där igen…

21 oktober 2009

De står på sitt podie och försöker se vanliga ut, de försöker inbilla oss att det är de som är “verklighetens folk” med stylade kavajer och nedbantade frontfigurer…

Där står Joseph Goebbels och försäkrar oss med sin image av familjefar att han inte är ett blodtörstigt monster. Där står Hermann Göring och ser lite för elegant kostymerad och stylad ut så att vi skall se honom som “distingerad” istället för att se en skoningslös psykopat.

Ja, där står alla förklädnader som de klassiska massmördarna alltid använt, på rad, en efter en, på ett podie i Ljungbyhed i dagens sverige. De är tillbaka eftersom de aldrig riktigt försvann och de har bara bytt offer till en del.

Numera är det inte Judar, Kommunister och Homosexuella som man utsett till framtida lägerfångar, idag är det Muslimer, Socialister och HBT människor som först skall avförmänskligas i allmänhetens ögon, för att sedan kunna malas ned till smörjmedel åt den omänskliga maskin som är deras vision av vad vårt land skall bli.

Denna patetiska skenverk och maskspel visas upp i svensk tv under den desperata parollen att “de måste ha samma demokratiska rättigheter som alla andra”….

Men, NEJ, det måste de inte alls ha! Demokratin måste lära sig att alla faktiskt inte har rätt att sprida sitt gift, SD är inte demokratiska, de är en liga av brottslingar som använder “friheten att tala” för att krossa friheten att existera. de har inga som helst “demokratiska” rättigheter.

Svenska Nationalsocialister bär på samma skuld mot mänskligheten som tyska Nazister, SD är Nationalsocialister, att byta ut religionen eller namnen på de man vill förtrycka gör ingen skillnad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: