h1

Frau Agneta Östman-Wenger

16 september 2009

Ville se mer Ariska barn på bilderna från skolstarten.

Inte såna där ”Schwartze” kinder överallt i medierna…. ”fullt av små blonda lintottar överallt”…… så såg det tydligen ut när Frau Kommunpolitikern var yngre (sannolikt i Berechtsgarten eller liknande).

Folkpartiet ville ha ”Ordnungs” betyg i skolan, och  språktest i svenska för medborgarskap skulle säkra ett nytt tusenårsrike samt en hel drös av SD väljare till partiet

Kristdemokratiska tanter satt i radio och hävdade ett ”kulturellt/religöst arv” som skulle rättfärdiga motståndet mot lika rätt att ta del av äktenskapets juridiska fördelar för homosexuella…

Borg lovade guld och gröna skogar, nåja guld till de redan bemedlade och inte så gröna skogar för miljön var inte en prioritet.

Reinfeldt skulle ordna jobb genom att straffa de fattigaste och gynna de redan anställda.

Hur gick det med det hela då?

Inte så rackarns bra, kan man säga……Kravaller och jävelskap har satt fokus på de där ickelintottarna som Frau Agneta Östman-Wenger och Alliansen så gärna villa stuva undan i garderoben, skolan fungerar tydligen inte så bra under den kapitalistiska vinstpiskan och någon större ordning blev det inte.

Språktester blir bara pinsamma när politikerna själva knappt klarar av att hantera svenska själva, KD tappade både väljare, omröstningen och ansiktet som ett ”öppensinnat” parti, guldregnet uteblev för alla utom de som redan lurat till sig en gyllene fallskärm att ha som paraply till skydd mot nedfallet från finanskrisen.

Några ”nya” jobb blev det som väntat inte av åtgärderna i form av att jävlas med svaga och sjuka, att ge pengarna till de rika skapade heller inga jobb eftersom ”trickle down” effekten dömdes ut redan när Reagan försökte med den.

Annonser

2 kommentarer

  1. Älskar din blogg, Johanna men snälla, snälla fortsätt med boken också!

    Kramar från din vän i Nybroviken

    /Carina


  2. Klart jag fortsätter med boken…..hur lång tid det tar är ju en helt annan sak 😉

    (hoppas inte det är ”ståplats i Nybroviken) ;DKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: